Forlovere

Brudens forlover

Renate Nielsen er 32 år, født og oppvokst i Holmestrand og nå bosatt i Oslo sammen med sin Henrik og lille Josefine på 3 år. I magen bærer hun en liten baby som ventes i april. Renate er utdannet fotograf og jobber som Mac designer og fotograf hos SH interiør.

Bruden og Renate har hengt sammen siden tidlige ungdomsår når de for alvor begynte å utforske verden via Gjøklep ungdomskole i Holmestrand.

«A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.»Brudgommens forlovere


John Anders Gaustad 32 år , født og oppvokst på Oppstad i Odalen. Nå bosatt på Markestad Gård utenfor Hamar sammen med kona Charlotte Mohn Gaustad. Jobber som sponsortrener i Norges skiforbund.

John Anders er tidligere landslagsløper i langrenn og bodde sammen med Jimmy på Hamar i flere år under perioden hvor de begge gikk aktivt på ski.

Ihuga musikkentusiast, en interesse han deler med brudgommen og sammen har de fartet rundt i Europa for de store konsertopplevelsene.


Bjørn Lillebekk, 34 år, født og oppvokst på Skotterud utenfor Kongsvinger. Nå bosatt I Oslo sammen med kona Henriette Bohmann Lillebekk og datteren Live. Jobber i konsulentselskapet Cap Gemini.

Ble også kjent med brudgommen gjennom skiløypa, da de gikk for samme klubb, Magnor UL. Gutta har utallige timer sammen både i skogen og som romkamerater på skisamlinger. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar