Ønskeliste

Vi har hus, bil, stor hage, vakre barn og god helse- det store spørsmålet har derfor vært:

Hva ønsker vi oss egentlig?

Etter noen runder med oss selv, i skuffene på kjøkkenet og skapene i stua fant vi at det likevel var noen viktige ting som manglet og som burde finnes innenfor veggene hos en storfamilie som oss.

Hos TILBORDS har vi satt opp en ønskeliste med hovedvekt på hverdagen i familien Vika. Ser vi bort fra vinglassene er dette ting som vil bli brukt stort sett daglig av oss alle.
Denne ønskelisten er tilgjengelig i alle Tilbords ́ butikker over hele landet

Direkte link til ønskelisten finnes HERSelv om vi har 3 barn, driver egen butikk, jobber 100 %, er sosiale og bidrar der vi kan- liker vi å tro om oss selv at vi er ekstremt gode på å få til egentrening når det måtte være (ski, løp, studio og styrke). Men vi må nok innrømme at enkelte dager (egentlig ganske mange dager) så blir kabalen om å få til egentrening og fysisk aktivitet et lite kappløp i seg selv.

Vår store drøm er derfor å få en egen tredemølle inn i huset slik at vi kan få svettet ut mens vi likevel holder stand hjemme og passer på våre små (etter leggetid). Penger som vil bli gitt oss i bryllupsgave vil derfor være øremerket vår fremtidige tredemølle- som igjen vil gi blide og kvikke foreldre, en mer opplagt hverdag og en sprek alderdom:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar