torsdag 6. desember 2012

Velkommen!

Det er i dag 9 uker og 2 dager til vårt bryllup.

I følge skikk og bruk skal en bryllupsinvitasjon sendes ut minst 6 uker før datoen for selve bryllupet. Dette klarte vi heldigvis med god margin...phu!

Invitasjonene til bryllupet gikk i posten i går og våre inviterte gjester vil derfor motta en sort konvolutt i postkassa en av de neste dagene.

Vi forsto tidlig at arbeidet med en innbydelse var mer tidkrevende enn hva vi hadde trodd på forhånd. Vi lærte fort at "en god invitasjon er en invitasjon som gir et riktig bilde av hvordan dere ønsker å feire en av livets største dager". Vi har derfor forsøkt å utforme innbydelsen slik at den forteller våre gjester at vi invitere til et avslappet bryllup, med lite glam og glitter- men desto mer glede, varme og humor. Vi håper også at innbydelsen skal gjøre det lettere for hver enkelt gjest å å vite hvordan de skal kle seg, forberede taler og annet til bryllupet- samt hvordan de kan finne overnatting og transport for helgen.

Da ingen av oss har gjort en slik invitasjon tidligere har vi for sikkerhetskyld opprettet denne bloggsiden som dere kan følge med på frem til bryllupet. Her står dere alle fritt til å stille spørsmål, få oppklaring i eventuelle uklarheter, komme med tilbakemeldinger og varme opp til vår store dag 9. februar 2013.

Merk de ulike fanene i toppmenyen som gir nærmere informasjon om nøkkelpersoner, steder og praktiske ting knyttet til vårt bryllup

Velkommen! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar